My Big Friend Formula Retour Policy

Ieder product bevat 60 capsules en dat is precies genoeg voor een maand. Bevalt het product, dan hoeft u niets te doen. Bevalt het niet, dan heeft u na ontvangst van het product 14 dagen de tijd (zogenaamde “retourrecht”) om de fles met de overgebleven capsules in de originele verpakking retour te sturen naar onderstaand adres. Alvorens u het pakket retour stuurt vult u onderstaand “retour aankondigings formulier” in.

Let op! Als retour datum hanteren wij de daadwerkelijke retourzending van het product per post, NIET het moment van invullen vanonderstaand “retour aankondigings formulier”.

Als u het product dus binnen 14 dagen heeft geretourneerd hoeft in dat geval en ENKEL in dat geval niets te betalen voor het product. Slechts de retourkosten voor het terugzenden komen voor uw rekening. Vermeld bij de retour zending ALTIJD: 1) uw volledige naam, 2) uw adresgegevens, 3) Billink factuurnummer/betalingsomschrijving en 4) uw emailadres (zonder deze gegevens kunnen wij uw retourzending niet verwerken). Verder adviseren we u om de retourzending aangetekend te versturen.

Retour Adres
My Big Friend Formula
Penningweg 23
4879 AE Etten-Leur
Nederland

LET OP! Vermeld ALTIJD: 1) uw volledige naam, 2) uw adresgegevens, 3) het Billink factuurnummer/betalingsomschrijving en 4) uw emailadres
(zonder deze gegevens kunnen wij uw retourzending niet verwerken).

Bij vragen neemt u contact op met onze Klantenservice via:

– E-mail: stuur een e-mail info@mybigfriendformula.com